Vil du sikre dig, at din VPN-app fungerer som den skal? Har du brug for bevis for, at du er beskyttet? Denne vejledning viser dig, hvordan du tjekker, at ExpressVPN virker korrekt.

Spring til…

1. Brug IP-adressetjekker
2. Foretag DNS-brudtest

1. Brug IP-adressetjekker

Du kan bruge ExpressVPN’s IP-adressetjekker til at kontrollere din IP-adresse. Hvis du er forbundet korrekt, så skal den viste IP-adresse matche med den placering, du er forbundet til via VPN. Du ser også en meddelelse, der bekræfter: “Din IP-adresse er sikker”.

You can use ExpressVPN’s IP Address Checker to confirm that you are properly connected to the VPN.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

2. Kør en DNS-lækagetest

Kør en DNS-lækagetest for at se, om du har oprettet forbindelse til VPN. Hvis du har oprettet forbindelse, vil du se “Ingen DNS-lækage opdaget. Du bruger ExpressVPNs sikre DNS-servere.”

Hvis en DNS-lækage opdages, selvom VPN’en er tilsluttet korrekt, skal du kontakte ExpressVPN supportteam.

You can run a DNS Leak Test to confirm that you are properly connected to the VPN.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Bonustip: Konfigurer ExpressVPN på din router

I stedet for at konfigurere en VPN på hver enhed individuelt kan du sikre forbindelserne på alle dine enheder ved at forbinde dem til ExpressVPN Aircove, som er vores wi-fi-router med en indbygget VPN. Med Aircove forbindes alle enheder på dit netværk automatisk til VPN’en.

Selvom dine enheder allerede er forbundet til ExpressVPN via appen, vil du ikke opleve nogen forbindelsesafbrydelser. Lightway Passthrough giver ExpressVPN-apps på Mac-, Windows-, iOS-, Android- og Linux-enheder mulighed for at oprette forbindelse til ExpressVPN lokalt uden at blive afbrudt af eksisterende VPN-forbindelser fra routeren. Denne funktion fungerer automatisk uden behov for konfiguration.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen