For at bruge vores apps og konfigurationer skal du først tilmelde dig en ExpressVPN-konto.

Denne vejledning vil vise dig hvordan du opsætter din VPN-app til Android.

ExpressVPN Android-appen er kompatibel med Android 14, 13, 12, 11, 10, Pie (9), Oreo (8.x), Nougat (7.x), Marshmallow (6.x) og Lollipop (5.x).

Ikke kunde endnu? Læs mere om VPN til Android.

Gå til sektion

Log ind på din konto
Download VPN-appen
Opsæt VPN-appen
Opret forbindelse til en VPN-serverplacering
Afbryd forbindelse til en VPN-serverplacering
Vælg en anden serverplacering
Sådan tilføjer du genveje til ExpressVPN-appen
Sådan skifter du VPN-protokoller
Blokér reklamer, trackere og onsindede hjemmesider
Sådan bruger du split-tunneling-funktionen
Få adgang til supportartikler i appen
Sådan tilføjer du ExpressVPN-app-widget’en
Konfigurer ExpressVPN på andre enheder
Vis beskyttelsesoversigt
Afinstaller VPN-appen

Log ind på din konto

Gå til siden med ExpressVPN-opsætning på din Android-enhed. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste dine ExpressVPN-oplysninger og trykke på Log ind.

Enter your ExpressVPN credentials, then tap "Sign In."

Indtast bekræftelseskoden, der sendes til din e-mail.

Du føres til downloadsiden.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Team for øjeblikkelig support.

Download VPN-appen

Der er to måder at downloade appen på, afhængigt af om du har adgang til Google Play Store.

Hvis du har adgang til Google Play Store, skal du trykke på Hent det på Google Play.

Under "ExpressVPN for Android," tap "Get it on Google Play."

Tryk på Installer i Google Play Store. Tryk derefter på Åbn.

Hvis du ikke kan få adgang til Google Play, skal du trykke på Download APK for at downloade APK direkte til din Android-enhed.

Bemærk: ExpressVPN anbefaler ikke at downloade vores APK fra tredjepartskilders. Lær mere om download af APK’er.

Under "ExpressVPN for Android," tap "Download APK."

Som standard tillader din enhed ikke apps fra ukendte kilder. Tryk på Indstillinger, og sæt hak ved Tillad fra denne kilde.

Når APK’en er downloadet til din enhed, skal du trykke på Åbn. Tap derefter på Installer.

Tap "Install."

Tryk på Åbn for at starte appen.

Tap “Open” to launch the ExpressVPN app.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Opsæt VPN-appen

Åbn appen, og tryk derefter på Log ind.

Tap "Sign In."

Indtast din e-mailadresse og adgangskode, og tryk derefter på Log ind.

Enter your ExpressVPN credentials, then tap "Sign In."

Du bliver spurgt, om du vil dele anonym diagnostik med ExpressVPN. Vælg din præference for at fortsætte.

Select your preference for helping improve ExpressVPN.

Du vil blive inviteret til at opsætte din VPN og godkende forbindelsesforespørgsler fra ExpressVPN. Klik på OK og OK for at fortsætte.

To approve the connection request, tap "OK."

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Opret forbindelse til en VPN-serverplacering

For at oprette forbindelse til en VPN-serverplacering, klik på På knappen. Som standard vil ExpressVPN foreslå den placering der vil give dig den optimale oplevelse, også kaldet Smart Location.

To connect, tap the On Button.

Når du ser Forbundet beskeden på appskærmen kan du begynde at bruge internettet sikkert og med øget privatliv!

You are connected to ExpressVPN.

Bemærk: Med ét ExpressVPN-abonnement kan du oprette forbindelse til VPN’en på op til otte forskellige enheder på samme tid, uanset platform. Hvis du forsøger at oprette forbindelse til mere end otte enheder på én gang, vil du se denne skærm:

You are connected to ExpressVPN.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Afbryd forbindelse til en VPN-serverplacering

For at afbryde forbindelse til en VPN-server, klik på På knappen.

Tap the On Button to disconnect.

Du vil vide, at din forbindelse er slået fra når du ser “Klik for at oprette forbindelse” beskeden vises.

You are not connected to ExpressVPN.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Vælg en anden VPN-serverplacering

For at oprette forbindelse til en anden serverplacering, klik på ellipsen (…) for at starte placeringsvælgeren.

Tap the Location Picker.

Du kan skifte placering, mens du er forbundet til VPN’en, men du vil få en advarsel om, at din internettrafik kan være ubeskyttet unden genoprettelse af forbindelsen. Tryk for at fortsætte.

Listen over VPN-placeringer viser som standard to faner: ANBEFALET og ALLE PLACERINGER.

Fanen ANBEFALET viser dig ExpressVPN’s top valg for dig at oprette forbindelse til.

The "Recommended" tab shows you ExpressVPN’s top picks for you.

Fanen ALLE PLACERINGER fanen viser VPN-serverplaceringerne sorteret efter region. Du kan udvide og kollapse listerne ved at klikke på de trekantede pile.

The "All locations" tab lists VPN server locations by region.

For at tilføje en placering til dine favoritter, skal du swipe til højre.

To add a location to your favorites, swipe right on it.

Du kan se dine favoritplaceringer ved at klikke på fanen Favoritter.

You can access your favorite locations in the "Favorites" tab.

For at fjerne en placering fra din favoritliste, skal du swipe den til højre.

To remove a location from your favorites, swipe right on it again.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Sådan tilføjer du genveje til ExpressVPN-appen

Genvejsfunktionen findes på ExpressVPN-startskærmen, efter du har oprette forbindelse til VPN’en. Den vil ikke være der første gang du opretter forbindelse, men den vil være der derefter.

Genveje lader dig nemt og hurtigt åbne apps og hjemmesider direkte fra ExpressVPN, når du har forbindelse. Hvis du ofte besøger en række favoritdestinationer, når du har opretter forbindelse til VPN, vil en genvej derfor hjælpe dig med at skifte tilbage til din enheds startskærm eller browser for at finde dem hver gang.

You are connected to ExpressVPN.

For at åbne en app eller hjemmeside skal du klikke på det pågældende ikon.

Hvis du har mindre end fem valgte genveje, kan du tilføje en ny genvej ved at klikke på Add icon. .

Du kan tilføje eller fjerne genveje ved at klikke på Indstillinger.

Tap "Options."

Tryk på Indstillinger > App- og hjemmesidegenveje.

Tap "App and Website Shortcuts."

Under Inkludér, kan du tilføje op til fem genveje.

You can add or remove a shortcut.

For at tilføje en genvej til listen, skal du klikke Add icon. . For at fjerne en genvej, skal du klikke på Remove icon. . For at omarrangere en genvej, skal du holde Reorder nede og trække genvejen til din foretrukne placering.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Sådan skifter du VPN-protokoller

Vigtigt: Afbryd forbindelsen til VPN’en, før du skifter til en anden protokol.

VPN-protokoller er de metoder, din enhed bruger til at oprette forbindelse til en VPN-server. For den bedste oplevelse, anbefaler ExpressVPN at bruge den Automatiske protokolmulighed. Denne er valgt som standard, og vælger automatisk den protokol, der passer bedst til dit netværk.

I nogle tilfælde kan det at skifte til en anden protokol, hjælpe dig med at opnå hurtigere forbindelseshastigheder.

For at skifte til en anden VPN-protokol:

Tryk på Indstillinger:

Tap "Options."

Tryk på Indstillinger > VPN-protokol.

Tap "VPN procotol."

Tryk på den protokol, du vil bruge.

Tap the protocol you want to use.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Blokér reklamer, trackere og onsindede hjemmesider

Tilpas din onlineoplevelse og få kontrol over, hvad virksomheder ved om dig. Du kan blokere reklamer, trackere, ondsindede websteder og sider med voksenindhold i ExpressVPN-appen med et par enkle klik.

Mange af de apps og websteder, du besøger, registrerer og deler din aktivitet med tredjepartsvirksomheder, herunder trackere, svindlere og malware-websteder. Disse oplysninger bruges til at vise dig mere målrettede annoncer og indhold, normalt uden din viden eller tilladelse.

Disse avancerede beskyttelsesfunktioner forhindrer alle apps og websteder, du besøger på din enhed, i at kommunikere med tredjepartsvirksomheder på vores open source-blokeringslister.

Som standard er de avancerede beskyttelsesfunktioner deaktiveret. Sådan aktiverer du dem:

1. Opret forbindelse til VPN’en og brug protokollen Automatisk eller Lightway.
  2. Klik på Indstillinger > Indstillinger > Avanceret beskyttelse.
  3. Slå indstillingerne til.

Avanceret beskyttelse UI på Android

Læs mere om ExpressVPN’s avancerede beskyttelsesfunktioner.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Brug split-tunneling

Funktionen Split-tunneling giver dig mulighed for at vælge hvilke apps der skal bruge VPN’en, og hvilke apps, der ikke skal, når du er forbundet til ExpressVPN.

For at tilgå dine indstillinger for split-tunneling, skal du klikke på Indstillinger.

Tap "Options."

Tryk på Indstillinger > Split-tunneling.

Tap "Split Tunneling."

For at bestemme, hvilke af dine apps der skal bruge VPN’en, skal du vælge Lad kun de valgte apps bruge VPN’en. Under TILFØJ APPS skal du vælge de apps, som du vil have VPN’en til at beskytte.

Bemærk: Hvis du har aktiveret “Blokér ikke-VPN-trafik” under dine Android-systemindstillinger, vil kun de apps, du vælger igennem denne menu, kunne bruge internettet. Alle andre apps vil være permanent blokeret medmindre du tilføjer dem til denne liste.

Select "Only allow selected apps to use the VPN."

Hvis du vælger Lad ikke de valgte apps bruge VPN’en, vil de apps, som er valgt under TILFØJ APPS, ikke være beskyttet af VPN’en.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Tilgå supportartikler i appen

Du kan nu tilgå supportartikler fra ExpressVPN-appen.

Tryk på Hjælp.

Tap "Help."

Tryk på en kategori for at vælge en supportartikel i appen.

Tap a category to select an in-app support article.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Sådan tilføjer du ExpressVPN-app-widget

For at tilføje en ExpressVPN-widget til din startskærm, klik og hold på et tomt sted på startskærmen og tryk på Widgets.

Tap “Widgets.”

Tryk og hold ExpressVPN-widget’en.

Tap and hold the ExpressVPN widget.

Træk widget’en til dit foretrukne sted på skærmen.

Drag the widget to your preferred place on the screen.

Widget’en er nu på din startskærm. Du kan bruge den til at oprette og afbryde forbindelse til VPN’en uden at åbne ExpressVPN-appen.

For at oprette eller afbryde forbindelse til VPN’en, klik på På knappen i højre side af widget’en.

For at skifte placering, klik på placeringsflaget i venstre side af widget’en.

For at åbne ExpressVPN-appen, klik i midten af widget’en.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Konfigurér ExpressVPN på andre enheder

Med ét ExpressVPN-abonnement kan du tilslutte og beskytte otte enheder på samme tid.

For at konfigurere ExpressVPN på dine andre enheder skal du trykke på Indstillinger > Gør alle dine enheder sikre.

Tap "Secure All Your Devices."

Tryk på E-mailopsætningslink.

Tap "Email Setup Link."

Du modtager et installationslink på den e-mailadresse, du brugte til at tilmelde dig ExpressVPN.

Åbn e-mailen på de enheder, du vil konfigurere ExpressVPN på. Vælg Opsæt nu, og følg derefter vejledningen for at downloade og opsætte ExpressVPN.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Vis beskyttelsesoversigt

Beskyttelsesoversigten viser en ugentlig oversigt over, hvor længe du var forbundet til VPN. Oversigten præsenteres i procent og timer. Det viser også din nye IP-adresse, når du har forbindelse til VPN.

Vigtigt: Dine forbindelsesoplysninger i beskyttelsesoversigten er helt anonyme. Den gemmes kun på din enhed og sendes aldrig til ExpressVPN.

Protection Summary shows a weekly overview of how long you were connected to the VPN.

Beskyttelsesoversigten vises nederst på hovedskærmen. Hvis du vil se din beskyttelsesoversigt i detaljer, skal du trykke på kortet beskyttelsesoversigt.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Sådan afinstallerer du appen

For at afinstallere ExpressVPN fra din Android-enhed, klik og hold ExpressVPN-ikonet på startskærmen, og træk det derefter hen til Afinstaller ikonet.

Tryk på Afinstaller og tryk på OK.

Tap “OK” to uninstall ExpressVPN.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen