For at bruge vores apps og konfigurationer skal du først tilmelde dig en ExpressVPN-konto.

Denne vejledning hjælper dig gennem konfigurationen af en VPN på din Freebox med OpenVPN-protokollen.

Denne opsætning udvider ikke VPN-beskyttelsen til alle enheder, der er forbundet til din Freebox. I stedet dirigeres kun den integrerede “seedbox” og alle downloads, der initieres gennem seedboxen, gennem VPN’en. Hvis du ønsker at udvide VPN-beskyttelsen til enheder, der er forbundet til din Freebox, skal du forbinde din Freebox som en sekundær router til en VPN-kompatibel router.
Vigtigt: OpenVPN’s manuelle konfiguration tilbyder ikke de samme sikkerheds- og databeskyttelsesfordele som ExpressVPN-appen. Hvis din router ikke understøtter AES-NI (f.eks. ASUS RT-AC86U), kan du opleve lejlighedsvise hastighedsproblemer, når du bruger OpenVPN’s manuelle konfiguration. Hvis du befinder dig i et land med meget internetcensur, anbefales det, at du bruger ExpressVPN-appen for en mere stabil VPN-forbindelse.
Vigtigt: Mens du kører OpenVPN 2.6, kan du støde på en advarsel, der siger: “—-keysize is DEPRECATED”. Det skyldes, at ExpressVPN har muligheden for keysize i .ovpn-filen. Denne advarsel påvirker ikke VPN-funktionaliteten, da OpenVPN 2.6 blot vil ignorere linjen uden yderligere konsekvenser.

Hvis du vil fjerne denne advarsel, skal du åbne .ovpn-filen med en teksteditor og enten:

1. slette linjen, der indeholder keysize
    eller
  2. tilføje # foran keysize (#keysize 256).

Alternativt kan du ignorere advarslen, uden at det har negative virkninger.

Trinene for denne opsætning er testet på Freebox Revolution-serien af enheder.

Gå til sektion

1. Download VPN-konfigurationsfilerne
2. Redigér konfigurationsfilerne
3. Opsæt din Freebox

1. Download VPN-konfigurationsfilerne

Gå til ExpressVPN’s opsætningsside. Hvis du bliver bedt om det, skal du angive dine ExpressVPN-loginoplysninger og klikke på Log ind.

Angiv dine kontooplysninger, og klik derefter på "Log ind".

Angiv den bekræftelseskode, der bliver sendt til din e-mail.

Til højre, når OpenVPN allerede er valgt for dig, vil du se dit brugernavn, din adgangskode og en liste over OpenVPN-konfigurationsfiler.

Når OpenVPN allerede er valgt for dig, vil du se dit brugernavn, adgangskode og en liste over OpenVPN-konfigurationsfiler.

Klik på de(t) sted(er), du ønsker, for at downloade .ovpn-filen.

Hold dette browservindue åbent. Du får brug for disse oplysninger til opsætningen senere.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

2. Redigér konfigurationsfilerne

Som standard er ExpressVPN-konfigurationsfilerne ikke kompatible med Freebox. Du skal redigere dem manuelt, før du fortsætter.

I et tekstværktøj (f.eks. Notepad eller TextEdit) skal du åbne den konfigurationsfil, du downloadede.

Fjern følgende linjer fra filen:

rute-metode exe
route-delay 2
redirect-gateway

Gem filen.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

3. Opsæt din Freebox

Tilgå dit Freebox-kontrolpanel ved at gå til: http://mafreebox.freebox.fr

Klik på Paramètres de la Freebox.

Under fanen Mode avancé skal du klikke på Client VPN.

Vælg fanen Configuration VPN, og klik derefter på Ajouter une connexion.

Udfyld følgende felter:

• Description: Angiv et navn efter eget valg
  • Type de serveur VPN: OpenVPN
  • Nom d’utilisateur: det ExpressVPN-brugernavn, du fandt ovenfor
  • Mot de passe: den ExpressVPN-adgangskode, du fandt ovenfor

Klik på Parcourir, og upload den konfigurationsfil, du tidligere har redigeret.

I bunden af vinduet skal du klikke på Sauvegarder.

Øverst i vinduet skal du sørge for, at den konfiguration, du har oprettet, er aktiv.

For at kontrollere, at din VPN-forbindelse er aktiv, skal du gå til fanen État de la connexion VPN. Client VPN actif skal vise “Oui”.

Derefter skal du gå til fanen Applications. Afkrydsningsfeltet ved siden af Gestionnaire de téléchargements skal afkrydses.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen